Çarşı / Üreticiler / Mabui Art Design
Mabui Art Design
KOCAELİ / Türkiye
Niyetli Üretici
Niyetli Üretici
Kadın Üretici
Kadın Üretici
kategoriler
Tüm Ürünler (0)
Eğitim ve Oyuncaklar (0 ürün)
Hakkında

Merhabalar,

Mabui Art Design'a hoş geldiniz! Yani tam olarak şuan göz kamaştırıcı sanatın içinde yer alıyorsunuz. Evet türkçe anlamı bu :) Önceliğimiz evlerinize şıklık katmak ve sizi mutlu etmek. Bunu da güler yüzümüzün pozitif iletişimimizin yanında ürünlerimizin tasarımı ve kalitesi ile gerçekleştirdiğimize inanıyoruz.

Evinize yeni bir hava mı katmak istiyorsunuz yada özel gününüzü unutulmayacak bir tasarımla mı taçlandırmak istiyorsunuz veyahut gün içinde içtiğiniz bir kahveyi yada okuduğunuz bir kitabı en keyifli hale mi getirmek istiyorsunuz ? Doğru adrestesiniz. Dilediğiniz renk dilediğiniz tema ile birlikte ürünlerinizi tasarlayabiliriz.

Öncelikle nişan tepsiilerimizden bahsetmek istiyorum. Epoksi reçine ile tasarladığımız tepsiler kırılmaz ve çizilmez. Özel gününüze uygun konseptte hazırlanır. Anahtarlıklarımız, kitap ayraçları, küllükler, bardak altlıkları bütün ürünlerimiz birinci sınıf epoksi reçine kullanılarak tasarlanır. Kaliteden ödün vermiyoruz.

Dilediğiniz herhangi bir ürünü birlikte tasarlamaya ne dersiniz :) Dilerseniz instagram adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz: mabuiartdesign

Sevgilerle,

Sema KAYA 

Sema Kaya
Mabui Art Design
Değerlendirme
Doğa Dostu
İnsan Dostu
Hizmet Kalitesi
Ürün Kalitesi
Hesaplılık
Güvenilirlik
Genel Değerlendirme
iletişim
Kurum Ünvanı
Sema Kaya
Yetkili Kişi
Sema Kaya
Beyan
Hangisi Sizi Daha İyi Tanımlar?
Küçük Üretici
İşletmenizi/Sizi daha iyi tanıyabilir miyiz?
Merhabalar ben Sema, Düzce Üniversitesi - Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldum. Bir süre e-ticaret alanında çalıştım ve neden ürettiğim ürünleri e-ticaret sitelerinde satmayayım düşüncesi oluştu ve bir girişimcilikte bulunarak kendi ürünlerimi yapmaya başladım. Bu fikirler doğrultusunda esnaf muafiyet belgesi edindim ve sosyal medya üzerinden satış yapmaya başladım. Epoksi reçine kullanarak anahtarlık, kitap ayracı, bardak altlığı, özel gün tepsisi vb. ürünler yapmaktayım. İzmit Çarşı platformunda üretici olmayı çok isterim.
Yarattığınız değişimi, ekolojik ve/veya sosyal faydayı bizimle paylaşabilir misiniz?
Özel günlere dair yaptığım ürünlerin kişileri mutlu etmesi. Hiçbir makine kullanmadan tamamen el emeği ile yapıyorum. Geri dönüştürülebilir paketler kullanıyorum.
Hangi alanda faaliyet yürütüyorsunuz?
Dekorasyon
Ürün ve/veya hizmetleriniz nelerdir?
- Kitap ayracı - Kolye - Anahtarlık - Anahtarlık Askısı - Bardak Altlığı - Tepsi - Aydınlatma - Magnet Yazdığım tüm ürünleri dükkanda satmayı planlıyorum.
Good4Trust dükkanda kendi üretimleriniz haricinde ürün veya hizmet satmayı planlıyorsanız, bunları nereden temin edeceksiniz? Bu ürünler neler olacak?
Kendi üretimim haricinde ürün satmayacağım.
Birlikte çalıştığınız üreticiler varsa onlarla kurduğunuz ilişkiyi detaylandırabilir misiniz?
Birlikte çalıştığım üretici bulunmamaktadır.
Kullandığınız hammaddeleri nerelerden tedarik ediyorsunuz? Bu hammaddeler ekolojik ve sosyal açıdan adil, duyarlı bir biçimde üretiliyor mu?
Kullandığım ham madde "Epoksi Reçine", hammaddeyi pazaryerinden tedarik etmekteyim. Aldığım firma ürünlerini büyük bir titizlikle üretmektedir.
Üretim veya hizmet yeriniz hakkında bilgi verir misiniz?
Ürünlerimi evden yapmaktayım.
Ürettiğiniz ürünlere ilişikin herhangi bir sertifikanız varsa belirtir misiniz?
Herhangi bir sertifikam yok.
Ürün kategorileriniz nelerdir?
Ev Ve Yaşam
Üretim veya hizmetlerinizde ekolojik ve sosyal açılardan daha duyarlı olmaya yönelik planlarınız varsa anlatır mısınız?
Satışlarım belli bir orana ulaştığı zaman ÇYDD ile sosyal sorumluluk projesi yürütmeyi ve öğrenci arkadaşlarımın eğitimi için burs katkısında bulunmayı düşünüyorum.
Kaç kişilik bir işletmesiniz? Ortaklar, çalışanlar?
Ben yalnızım.
Kategoriler
Sırala
Varsayılan
Çok satanlar
Fiyata göre azalan
Fiyata göre artan
Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için desteğini bekliyoruz.