Çarşı / Üreticiler / Jurte Store
Jurte Store
KOCAELİ / Türkiye
Niyetli Üretici
Niyetli Üretici
Kadın Üretici
Kadın Üretici
Kadın Giyim (1 ürün)
Hakkında

Kendini kadın olarak tanımlayan herkesin, içinde barındığına inandığımız gücü ve asi ruhu besleyerek, sahip oldukları ışığı daha çok yansıtmaları için bir araç olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Jurte, ilhamını bu dünyaya eşsiz fikirleriyle, sanatıyla, tarzıyla, pozitiflik katan her bir kişiden ve doğuyla batının sentezi İstanbul'dan almaktadır.

Renkli dinamizmiyle ilham vererek bir markadan daha fazlası olmayı amaçlamaktadır.

Jurte Ailesi olarak bütçeniz ne olursa olsun stilin herkes için erişilebilir olduğuna inanıyoruz.

Trend parçalarla, kolay ve uyumlu görünümler sunarak bunu sizin için kolaylaştırıyoruz.​

Daha iyi bir dünya için sürdürülebilirlik ilkesini benimsiyor, sürdürülebilir ürünler hizmetinize sunarak faliyetlerimiz ile gereksiz tüketimin önüne geçmek için çaba gösteriyoruz...

Jurte dünyasına hoş geldin. 

 ''Işığını hisset''

Begüm Erçiçek
Jurte Store
Değerlendirme
Doğa Dostu
İnsan Dostu
Hizmet Kalitesi
Ürün Kalitesi
Hesaplılık
Güvenilirlik
Genel Değerlendirme
iletişim
Kurum Ünvanı
Begüm Erçiçek
Yetkili Kişi
Begüm Erçiçek
Beyan
Hangisi Sizi Daha İyi Tanımlar?
Şirket
İşletmenizi/Sizi daha iyi tanıyabilir miyiz?
Daha iyi bir dünya için sürdürülebilirlik ilkesini benimsiyor. Sürdürülebilir ürünler hizmete sunarak faliyetlerimizle gereksiz tüketimin önüne geçmek için çaba gösteriyoruz. Markamız özenle tedarik edilmiş yeni üretim olmayan kumaşlardan üretilen kadın giyim ve aksesuar markasıdır.
Yarattığınız değişimi, ekolojik ve/veya sosyal faydayı bizimle paylaşabilir misiniz?
Küçük bir işletme olarak markamız için gerekli kumaşları pazarlardan fabrika fazlası artık/defolu olanları özenle seçerek değerlendiriyoruz. Böylece yeni üretim olmayan kumaşlar ile sürdürülebilirliğe katkı sağlayarak. Kadın yerel üreticilerimizin emeğiyle birlikte kendi el yapımımız da olan ürünleri hizmete sunuyoruz. Eco friendly paketleme sağlayarak çevreyle uyumlu olmaya özen gösteriyoruz.
Hangi alanda faaliyet yürütüyorsunuz?
Tekstil
Ürün ve/veya hizmetleriniz nelerdir?
Kadın giyim (Elbise,t-shirt,etek vb..) Aksesuar (kolye,yüzük,kolye vb.)
Good4Trust dükkanda kendi üretimleriniz haricinde ürün veya hizmet satmayı planlıyorsanız, bunları nereden temin edeceksiniz? Bu ürünler neler olacak?
İlerleyen günlerde yine kendi üretimimiz olan ev tekstili ürünleri satmayı planlıyoruz. Yine pazarlardan tedarik ederek dönüştürülebilir malzemelerle üretim sağlamayı amaçlıyoruz.
Birlikte çalıştığınız üreticiler varsa onlarla kurduğunuz ilişkiyi detaylandırabilir misiniz?
Kocaeli Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şaziye Kahrımanlı ile birlikte çalışarak kumaşlar değerlendirilip üretim faliyetlerimize katkı sağlanmıştır.
Kullandığınız hammaddeleri nerelerden tedarik ediyorsunuz? Bu hammaddeler ekolojik ve sosyal açıdan adil, duyarlı bir biçimde üretiliyor mu?
İstanbul'daki bit pazarları, Zeytinburnu'ndaki parti kumaşçılar, Ümraniye'deki eski stok tekstil malzemeleri satan dükkanlar, İzmit Perşembe pazarı, hammaddeleri temin ettiğimiz yerlerdir. Bit pazarları ve diğer belirttiğimiz yerlerin sürdürülebilirliğe etkisinin oldukça fazla olduğunu düşünüyoruz.
Üretim veya hizmet yeriniz hakkında bilgi verir misiniz?
Üretimin bir kısmı yerel kadın ürütecilerimiz (terziler) ve bizim faliyetlerimizle gerçekleşiyor. Ürünlerimizin bir kısmı evde kendi dikiş makinemiz ve araç gereçlerimiz ile üretilmektedir.
Ürettiğiniz ürünlere ilişikin herhangi bir sertifikanız varsa belirtir misiniz?
Henüz herhangi bir sertifikamız bulunmamakta.
Kullandığınız kumaşlar, iplikler, boyalar vs. yerli üretim ve ekolojik ve sosyal açıdan adil mi?
Kumaş ve aksesuarlar yeni üretim olmayan stoklardan temin edildiği için ekolojik açıdan oldukça faydalı. Sosyal farkındalık sağlayarak geri dönüşüm ve kollektif çalışma adına artı konumda olmakta ve ilham vermektedir.
Üretiminizin sosyal açıdan adil olduğunu (maaş, izin, sosyal haklar vb.) beyan edebiliyor musunuz?
Marka yönetimi Ben ve kardeşim Bahar Erçiçek ile gerçekleşiyor. Kazancımız ve emeğimiz ortak paydada ilerliyor. Üretimden, markanın pazarlamasına kadar olanki tüm süreçlerde özellikle küçük üreticiler ile çalışarak kobilere destek sağlamak istedik. Kadınları faliyetlerimizle güçlendirmek, sahip oldukları ışığı daha çok yaymaları için bir araç olmaktan mutluluk duyuyoruz.
Paketlememiz doğa dostu
Geri dönüştürülebilir kraft paketleme
Atık yönetimimiz doğa dostu (Üretiminizden ya da ürünlerinizin kullanımı sonrası çıkan atıklar nasıl değerlendiriliyor?)
Giysilerimizden arta kalan kumaşlarımızı geri dönüşüm konteynerlarına bırakıyoruz. Değerlendirilebilir olanlar patchwork çalışmalarda kullanılarak yeni tasarımlar elde ediliyor.
Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlayabilmek ve diğer tüm alanlardaki ayrımcılıkları engellemek için faaliyet yürütüyoruz
Genellikle tüm faliyetlerimizi kadınlar ile gerçekleştirerek kadınların iş hayatındaki görünürlülüğünü arttırmaya ve güçlendirmeye çalışyoruz.
Kadını güçlendiren bir yapımız var
Tasarımlarımız ve sloganlarımızda Feminist felsefeyi ilke ediniyor. Tüm kadınlara ilham olup bir markadan daha fazlası olmayı amaçlıyoruz.
Gelirimizin belli oranıyla sosyal projeleri destekliyoruz
Sosyal projeleri takip ediyor ve destekliyoruz.
Üretim veya hizmetlerinizde ekolojik ve sosyal açılardan daha duyarlı olmaya yönelik planlarınız varsa anlatır mısınız?
Üretim ve hizmetlerimizde çevre dostu bir marka olarak daha çok büyüyerek çeşitli kampanyalar sunmak, ürün yelpazesini genişleterek (Büyük beden,ev tekstili vb.) toplum için daha kapsayıcı bir marka olarak stilin herkes için ulaşılabilir olmasını amaçlıyoruz.
Kaç kişilik bir işletmesiniz? Ortaklar, çalışanlar?
Resmiyette şahıs şirketi olan markamız. Ben ve kardeşimin yönetimindedir. (Ek olarak açıklama bölümü olmadığı için buradan yazıyorum. Fotoğrafların yüklendiğine dair bir ibare çıkmadı umarım size iletilmiştir.)
Sırala
Varsayılan
Çok satanlar
Fiyata göre azalan
Fiyata göre artan
Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için desteğini bekliyoruz.