Çarşı / Üreticiler / Empact
Empact
İSTANBUL / Türkiye
Adil Üretici
Adil Üretici
kategoriler
Tüm Ürünler (0)
Hizmetler (0 ürün)
Hakkında

"Empact Bilgisayar sistemleri" sosyal girişimi olarak ; bozuk ve eski olduğu gerekçesiyle elden çıkarılmış elektronik eşyaları tamir ediyor ve kullanımınıza sunuyoruz. Böylece kaynakları koruyor , karbon salınımınızı azaltıyor , daha fazla elektronik atık oluşumunu engelliyoruz.

Elde ettiğimiz gelirin bir kısmı köy okullarına bilgisayar oluyor , gelecek nesillerin teknolojiyle buluşmasını sağlıyoruz.

Burak Köktürk
Empact
Değerlendirme
Doğa Dostu
İnsan Dostu
Hizmet Kalitesi
Ürün Kalitesi
Hesaplılık
Güvenilirlik
Genel Değerlendirme
iletişim
Kurum Ünvanı
Empact Bilgisayar Sistemleri Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti.
Yetkili Kişi
Burak Köktürk
Beyan
Ürün ve/veya hizmetleriniz nelerdir?
B2C Mevcut kullanıcısını tatmin edemeyen , (bozuk , yavaş , eski) ve geliri sosyal etki odaklı projelerde elektronik atık olarak geri dönüşüme gönderilmek üzere şirketimize veya proje ortaklarımıza teslim edilen elektronik cihazların tamir edilmesi ve elde edilen çalışan ürünlerin 2. el olarak satılması. B2B Elektronik atığını en doğru fiyattan satmak isteyen kurumsal firmalara danışmanlık hizmeti B2B Elektronik Atık toplama hacmini arttırmak isteyen lisanslı geri dönüşüm firmalarına danışmanlık hizmeti
Üretim veya hizmet yeriniz hakkında bilgi verir misiniz?
Firmamız Eyüp'te bir sanal ofiste adres beyan etmekte , Faaliyetlerimizi Çamlıcada 80m2 ' lik küçük atölyemizde sürdürmekteyiz. Tamir , ayrıştırma , yazılım güncelleme çalışmalarımızı burada sürdürüyoruz.
İşletmenizin ortak ve çalışanları hakkında bilgi verir misiniz? Kaç kişilik bir işletmesiniz?
Kurucu , Şirket sahibi - Burak Köktürk Çalışan - Burak Candan - Webmaster 2 kişilik bir işletmeyiz
Ürün veya hizmetimizin kendisi çevresel açıdan bir fark yaratmayı hedefliyor.
Çöpe veya hurdacılara gidecek olan elektronik eşyaları tamir ediyor , mevcut elektronik eşyaların daha uzun süre kullanılması yönünde tavsiyelerde bulunuyor veya geri dönüştürülmesine öncülük ediyoruz. Bu yolla hem çevrenin kirlenmesini engelliyor , hem de daha az ham madde kullanılmasını sağlıyor kaynakları koruyoruz . Daha az yeni ürün satın alması olacağından dolayı buna bağlı karbon emisyonlarını da daha oluşmadan engellemiş oluyoruz. Ayrıca Sıfır ürün kategorisinde , sadece green-IT konseptli ürünler satarak doğaya vereceğimiz etkiyi minimize ediyoruz.
Atık yönetimimiz kısmen veya tamamen doğa dostu
Elektronik tamiri sonucu çıkan tüm atıklar lisanslı geri dönüşüm tesislerinde uluslararası standartlara göre geri dönüştürülüyor
Ürün veya hizmetimizin kendisi sosyal olarak bir fark yaratmayı hedefliyor
Tamir kültürünü yüceltilmesi gereken bir erdem olarak görüyoruz ve bilgimizin yetişmediği noktada elektronik tamirinde usta olan başka kişilere başvuruyoruz , tamir eko sistemini destekliyoruz. Toplanan elektronik atık miktarını arttıracak projeler düzenleyip , lisanslı geri dönüşüm firmalarının kapasite kullanım oranlarını yüksekte tutmalarını sağlıyor , bu yolla daha fazla çalışan istihdam etmelerini sağlıyor , istihdama katkıda bulunuyoruz. Elektronik atıkların toplanmasına vesile olduğumuz için de , insan sağlığının korunmasının doğal bir destekçisiyiz.
Gelirimizi belli oranda sosyal projelere veriyoruz
Gelirimizin %50'si ile ihtiyacı olan okullara bilgisayar sınıfları kuruyor , eğitime katkı sağlıyor , dijital eşitsizlikle savaşıyoruz.
Kategoriler
Sırala
Varsayılan
Çok satanlar
Fiyata göre azalan
Fiyata göre artan
Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak için desteğini bekliyoruz.